bh
Blog

De juiste ondersteuning voor mijn voorgevel

Als vrouw zou het leuk moeten zijn lekker te winkelen, echter vind ik het niet meer leuk. Alle confectiematen passen niet echt lekker. Vooral ondergoed is bij mij een probleem. Wanneer ik naar een normale lingeriezaak ga en de grootste omvang uitkies, snijd het alsnog in mijn huid. Ik koop het dan maar wel, aangezien ik toch bh’s nodig heb.

 

 

Tip van een vriendin

Een vriendin van mij vertelde bij toeval dat zij via internet hele fijne bh’s had besteld. Ook voorgevormd maar de omvangmaten zijn groter te bestellen dan wanneer je kijkt in de winkel. Dat maakte mij uiteraard erg benieuwd. Grote maten bh’s worden door veel webshops aangeboden. Al was ik erg bang dat ik weer zou belanden in de oude oma bh’s, die huidkleurige. Niks bleek minder waar, grote maten bh’s worden ook gewoon gemaakt in leuke printjes en kleuren. De omvang was goed beschreven, ik hoefde thuis het alleen even op te meten. Ze raadde ook aan om dan nog een omvang groter te bestellen zodat het alsnog niet strak zou zitten.

 

 

Complimenten ontvangen

Sinds ik mijn grote maten bh’s draag, krijg ik veel complimenten. Dit klinkt heel erg raar, echter krijg ik vaak de vraag of ik ben afgevallen. Nou geen gram eigenlijk. Alleen viel het mij ook al op dat, nu ik een veel minder strakke bh draag, ik veel minder vet rollen op mijn rug en buik heb. Gek eigenlijk toch? Het zit niet meer strak, er staat geen druk meer op mijn huid. Daarnaast voel ik mij ook veel vrouwelijker momenteel, zal ik dat misschien uitstralen?

 

 

Nooit meer naar een lingeriewinkel

Zo lang ik nog mooie bh’s zal dragen, stap ik nooit meer in een lingeriezaak. Ik heb mij jaren vergist in dit soort keten. Zij zijn gericht op de vrouwen tot maat 40. Dat is prima. Alleen is het jammer dat er bijna geen speciale zaken zijn voor de vollere vrouw. Nu ik op internet dol gelukkig ben geworden, wil ik simpelweg gewoon niks anders meer. Momenteel ben ik wel begonnen met afvallen maar dat zal nog niet zo snel gaan dat ik binnenkort in de confectiematen pas. De dames van de afval club vertelde ik mijn grote maten bh geheim, veel vrouwen waren hier mee geholpen. Nu sturen we zelfs linkjes door met de leukste bh’s via de groepsapp. Hoe grappig is dat, van recepten naar bh’s. Van sport oefeningen tot strings. Ach, moet kunnen toch?

Geef een reactie