grote maten bh's
Blog

Geven modetrends wel een goede invloed?

Dit is een goed punt om je eens af te vragen. Neem een voorbeeld met een nieuwe trend voor een bepaalde soort schoen, broek of shirt. Koop je gelijk het shirt of kijk je eerst of het shirt bij je past? Het is belangrijk om vooral naar jezelf te luisteren, en niet mee te gaat met anderen. Wil ik deze schoen wel dragen, of ga ik liever voor een comfortabelere schoen? In dit blog lees je dat het niet allemaal om de nieuwste trends gaat, maar om jezelf!

Zorg voor comfort

Vandaag de dag lijkt het zo dat het alleen belangrijk is om er goed uit te zien. Make-up, strakkere kleding en andere kledingstukken worden aangetrokken, maar voel je jezelf wel comfortabel in deze kleding.

Het is niet alleen het van belang om er goed uit te zien, het is ook belangrijk dat je jezelf comfortabel voelt. Strakke kleding, skinny jeans, het zijn allemaal modetrends van deze tijd. Dit betekent niet dat er niets anders te vinden is. Een gewone, iets wat wijdere broek is ook prima als jij jezelf hier comfortabel in voelt. Trek je niets aan wat andere zeggen en ga je eigen gang.

Maak het gemakkelijk voor jezelf

Een belangrijk punt is dat je het vooral gemakkelijk voor jezelf moet houden. Hoezo zou je een strakke bh aanschaffen, terwijl er ook grote maten bh’s zijn. Door een maat groter te pakken maak je het gemakkelijker voor jezelf, en bespaar je tijd.

Het is niet alleen het gemak wat je voor jezelf creëert, ook moet je kijken wat past. Wanneer je een maat groter nodig hebt, zijn er genoeg grote maten bh’s om uit te kiezen.

Zet jezelf op de eerste positie

Het is belangrijk dat je vooral voor jezelf kiest, en jezelf op de eerste positie neerzet. Modetrends zijn leuk en het is dan ook de bedoeling om jou te verleiden met deze bepaalde acties, alleen moet het wel goed zitten. Wanneer er een nieuwe modetrend aan zit te komen maar deze niet bij jou past, is het aan te raden om dit dan ook niet te kopen.

Kies vooral wat bij jezelf past en wat je alleen zelf lekker vind om te dragen. Neem eens een maatje groter of kies iets wat alleen jij leuk vind. Door dit constant bij jezelf te doen, creëer je je eigen stijl. Het klinkt soms misschien heftig maar steeds meer, vooral jonge, vrouwen hebben niet meer hun eigen stijl. Door de volledige overname van internet en influencers, gaan zij mee met deze modetrends en kiezen zij niet meer wat ze zelf willen dragen.

Dus denk aan jezelf, koop gewoon wat jij leuk vind en zorg dat het goed past! Denk om jezelf en zet jezelf op de eerste positie!

Geef een reactie