Blog

Gucci shirt heren voor in de zomer

Het is bijna zomer en dat betekent lekker weer! Iedereen gaat erop uit en wil er leuk uitzien. Een reden voor mij om mijn kledingkast eens grondig te inspecteren. Ik hou zelf heel erg van mode en wil er altijd netjes en verzorgd uitzien. Zo heb ik best wel een dure smaak maar ik vind het gewoon prettig om mooie kleding te dragen. Zo draag ik het liefst een Gucci shirt heren, maar ook andere merken zoals Calvin Klein vind ik mooi. Gucci shirts voor heren zijn relatief duur in vergelijking met andere merken, maar je weet wel zeker dat je de beste kwaliteit krijgt. Daarnaast zijn Gucci shirts voor heren ontzettend mooi, verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en zeker in mijn kledingkast onmisbaar. Gucci shirts heren worden vooral door jongere, hippe mensen gedragen en ik schaar mijzelf ook graag in die groep. Natuurlijk mag iedereen zelf kiezen wat hij of zij draagt, dat vind ik juist het leuke aan mode! Zo kun je helemaal jouw eigen smaak laten terugkomen in de kleding die je draagt en dat doe ik in mijn geval dus door Gucci shirts voor heren te dragen!

Calvin Klein trui voor de koudere dagen

Zoals ik al aangaf hou ik heel erg van mode en hier steek in dan ook graag veel tijd in. Ik heb een brede smaak en draag daarom veel verschillende soorten merkkleding. Ik heb een best dure smaak omdat ik die kleding vaak erg mooi vind. Zo heb ik laatst een mooie Calvin Klein trui gekocht en overal om je heen zie je dit merk terugkomen. Eigenlijk is dit merk niet meer weg te denken uit de kledingkast van jonge, moderne mannen en ik begrijp wel waarom! De Calvin Klein trui die ik heb gekocht is donkerblauw met witte letters. De zachte stof en perfecte pasvorm zorgen ervoor dat ik hier graag in rondloop. Natuurlijk is een Calvin Klein trui te warm voor in de zomer, maar 's avonds wanneer het afkoelt kan je deze natuurlijk wel lekker dragen! Ik probeer mijn garderobe dus continu uit te breiden met kleding die ik mooi vind. Zo wissel ik mijn Calvin Klein trui af met bijvoorbeeld een trui van een ander merk, terwijl ik overdag weer rondloop in mijn Gucci shirt voor heren. 

Ik merk dat ik het altijd leuk vind om mensen hun meningen over kleding & mode te lezen en draag hier graag aan bij. Zo vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen, bijvoorbeeld over de Gucci shirts voor heren waar ik net over sprak. Gucci is een merk waarin ik mij lekker voel, zowel door de pasvorm als de kwaliteit van het shirt. Ik hoop dat je misschien zelf ook eens overweegt om hier een mooi shirt van aan te schaffen, wie weet is dit ook wat voor jou! 

Geef een reactie