Nubikk dames
Blog

Hippe en stijlvolle schoenen

Ben jij al een hele tijd opzoek naar hippe, stijlvolle en comfortabele schoenen? Dan raad ik je zeker de Nubikk dames schoenen aan! Dit klinkt gelijk als een verkooppraatje maar niks is minder waar. Ik ben een hele tevreden klant van Nubikk. Ik zal het hele verhaal aan jullie vertellen.

Pijn in mijn voeten

Mijn grootste probleem met schoenen aanschaffen is dat ik vrijwel direct pijn in mijn voeten krijg bij het dragen. Verschillende merken sneakers staan in de kast te wachten op de vuilnisbak omdat ik er simpelweg niet langer dan een half uur op kan lopen. Onlangs verschillende doktersonderzoeken kwam er geen medische reden van mijn pijnlijke voeten boven water. Hoe vervelend het ook voor mij is. Ik kreeg alleen te horen dat ik misschien meer vitamines zou moeten eten. Vitaminegebrek zou kunnen zorgen voor kramp in mijn voet. Echter was de pijn in mijn voet niet te vergelijken met krampen. Medisch gezien kwam ik dus niet verder. Orthopedische schoenen zou nog een goede optie zijn volgens mijn arts maar daar werd ik niet erg vrolijk van. Die schoenen zijn heel erg duur en absoluut niet modieus.

Nubbik dames schoenen

De sneakers van Nubbik vond ik zo gaaf maar ik was direct bang voor pijn in mijn voeten. Ik besloot het toch maar te proberen. Op internet is het assortiment van Nubikk dames sneakers behoorlijk groot. Ik bestelde een paar met panterprint, daar ben ik dol op! Bij het aantrekken van de sneakers voelde ik direct veel steun in mijn voet. Dit voelde voor mij erg prettig aan. Je kunt de sneakers natuurlijk net zo strak veteren zoals je zelf wilt. Bij het lopen op straat begon de pijn ten eerste instantie in mijn grote teen maar door het goed afrollen van de voet verdween deze pijn vrijwel direct en voelde ik voor het eerst na een uur geen pijnlijke voeten. De zool van de Nubikk dames sneakers zorgt voor een goede houding. Dit merk je echt wanneer je loopt. Je loopt direct recht op.
De sneakers zijn trouwens ook totaal niet zwaar. Bij zware schoenen heb je soms echt het idee dat je een blok aan je benen hebt, bij de Nubikk sneakers echt niet. Op internet zag ik ook dat het merk Nubikk laarsjes verkoopt. Laarsjes heb ik al jaren niet aan gekund, ik ga ze binnenkort bestellen. Ik ben zo benieuwd of ik daar ook gewoon uren op kan lopen zonder pijn!

Geef een reactie