badkamermeubel inloopdouches van Douche Concurrent
Blog

Handige tips om jouw badkamer weer te laten stralen!

Als aanstaande moeder zal je veel tijd doorbrengen op de badkamer. Niet alleen voor jezelf maar voornamelijk om voor die kleine baby te zorgen. Wassen, plassen en verschonen en het gebeurt allemaal in de badkamer. Hygiëne is voor baby’s zeer belangrijk. Pasgeboren baby’s zijn namelijk nog heel erg kwetsbaar en vatbaar voor ziektes. Tijd om die badkamer dus even een opfrisbeurt te geven. Vandaag helpen we je met een aantal handige tips die jouw badkamer weer laten stralen. Met deze tips zijn je badkamer en jij straks helemaal klaar voor de komst van een klein druktemakertje.

De juiste badkamermeubel voor jouw wensen

Met een kleine op komst is het natuurlijk wel zaak dat je beschikt over het juiste badkamermeubel. Belangrijk is dat je nieuwe badkamermeubel de opslagruimte biedt die je nodig hebt voor alle spullen van de baby. Al die luiers en verzorgingsspullen nemen flink wat ruimte in beslag. Als je de baby gaat verschonen in de badkamer is het wel zo fijn om al je spullen binnen handbereik te hebben. Badkamermeubels zijn er in verschillende stijlen en materialen. Je kan dus altijd een badkamermeubel vinden die aansluit bij jouw stijl. Zelfs een design badkamermeubel kan aan alle eisen voldoen. In stijl kan je straks je baby verschonen!

Een inloopdouche voor jou en je baby!

Als je meubels in de badkamer helemaal naar wens zijn is het tijd om de douche zelf eens aan te passen. Met de stijlvolle inloopdouches van Douche Concurrent zal je je baby baden in ware luxe. Daarnaast is zo een inloopdouches ook lekker makkelijk in de onderhoud en gebruik. Met een baby heb je vaak je handen al vol. Dan is het wel zo fijn als je in één keer onder de douche kan stappen zonder een deur of opstapje te moeten overbruggen. Ook het schoonhouden is lekker makkelijk. Met een trekker maak je de glazen wand droog om aanslag te voorkomen en klaar ben je. De volgende uit het huishouden kan gaan douchen. Een baby kost je veel tijd. Elke dag ben je uren kwijt met de verzorging van je kind. Tijd wordt dus steeds kostbaarder. Met inloopdouche kan je juist weer kostbare tijd besparen!

Sfeerverlichting

Om je badkamer helemaal af te maken is het leuk om ledstrips te gebruiken als verlichting. Elke plek in de badkamer is op te fleuren met een ledstrip. De ledstrips zullen je badkamer omtoveren tot een wellness oord. Je baby zal er gek op zijn!

Geef een reactie