toolnation.nl
Blog

Wat kan je doen als je je verveeld?

Iedereen verveeld zich weleens. Meestal gaan we tegenwoordig dan leuke filmpjes kijken op onze telefoon of we gaan een serie of film kijken. Zelden is het nog dat je echt voor je uit zit te staren met de vraag wat moet en wil ik nou eens gaan doen. Toch zijn die momenten er nog. Wat je in deze blog dus zult lezen is het antwoord op de vraag: ”Wat kan je doen als je je verveeld?”

Gamen

Veel jongeren gamen tegenwoordig en is dus ook een aardige optie tegen verveling. Je kan er uren mee bezig zijn. Zelf speel ik veel FIFA en dan vooral Ultimate Team. Wat je met deze spelmodus moet doen is een zo goed mogelijk team bouwen, maar dat is nog niet zo makkelijk. De markt doet de gekste dingen en binnen no-time zal als je spelers opeens veel minder waard. Er komen telkens nieuwe kaartjes van spelers uit, als ze bijvoorbeeld in het echte leven tijdens een wedstrijd 3x scoren. Bij Ultimate Team zit je niet stil in ieder geval en het blijft steeds een uitdaging!

Klusjes

Daarnaast zijn er natuurlijk de klusjes die nooit gedaan worden, maar het eigenlijk wel eens goed zou zijn als die wel aangepakt worden. Als je je verveeld wil je (vind ik) meestal juist iets leuks doen, dus is het moeilijk om de stap te zetten om toch iets nuttigs te doen. Dit vergt doorzettingsvermogen, waar ik vaak lui in ben. Klusjes die je bijvoorbeeld kan doen zijn grasmaaien (dan heb je natuurlijk wel een tuin en grasmaaier nodig), vuilnis buiten zetten, onkruid wieden, voorraadkasten uitpluizen op bedorven producten. Je kan het zo gek niet verzinnen. Ben je op zoek naar een goede grasmaaier? Kies dan voor een Makita grasmaaier of een Gardena grasmaaier, hiermee wordt grasmaaien een feestje!

Netflix & chill

De meest gekozen vorm van vrijetijdsbesteding is anno 2019 toch wel Netflix, met duizenden series en films zit er altijd wel wat voor je bij, ook al is het soms nog best lastig om iets leuks te vinden. Heerlijk bankhangen of net voor het slapengaan, of (waarom niet) lekker met je ontbijtje, Netflix kan altijd en overal. Netflix heeft tegenwoordig ook eigen producties, die gemaakt zijn voor hun doelgroepen, dus nog beter afstemmen op ons dan ze al doen! Ik heb bijvoorbeeld de hit series Suits, Arrow, Homeland en veel meer andere series gekeken. Ik kan echt genieten van alle drama. Bij Netflix krijg je zelfs gebaseerd op jouw kijkgedrag series en films voorgesteld die je waarschijnlijk leuk zult vinden, hoe bizar gaaf is dit?

Geef een reactie