zeilkleding
Blog

Modieuze zeilkleding voor aanstaande moeders

Zoals iedereen weet groeit een kindje gedurende 9 maanden in je buik voordat hij of zij geboren wordt. Voor aanstaande moeders is de zwangerschap een hele bijzondere tijd in je leven. Bij de ene aanstaande moeder is direct al een buikje zichtbaar terwijl bij een ander zelfs na 6 maanden nog amper iets te zien is. Het maakt natuurlijk ook niet uit hoe groot je buik is, want het belangrijkste is dat je kindje goed in je buik groeit. Het kindje in je buik wil je goed beschermen, dus draag altijd zeilkleding als je het water op gaat.

Lekker het water op in je zwangerschap

Als je zwanger bent ga je extra voorzichtig met je lichaam om. Je wilt je kindje natuurlijk op iedere mogelijke manier beschermen. Het spreekt dus voor zich dat je niet gaat bungeejumpen met een baby on board. Toch hoef je echt niet de hele zwangerschap binnen te zitten. Sterker nog, met zeilkleding aan is het juist een heel goed idee om het water op te gaan. Frisse buitenlucht is voor zowel jou als je ongeboren kindje heel gezond. Als je zeilkleding draagt weet je zeker dat je veilig het water op gaat.

Goede zeilkleding voor een onbezorgd uitje

Wanneer je goede zeilkleding draagt ben je zowel goed beschermd tegen de kou als tegen hitte. De stof houdt namelijk lichaamswarmte goed vast, maar ventileert ook goed als je het te warm krijgt. Met de hormoonschommelingen in je zwangerschap is dit geen overbodige luxe! Daarnaast is zeilkleding goed waterdicht en windafstotend. Het hoeft dus niet persé fantastisch zomerweer te zijn als je een op de boot weg wil. Ga dus gerust met je zwangere buik aan boord en geniet in zeilkleding van een heerlijk dagje op het water.

Een modieuze outfit op het water

Ook voor zwangere dames is er tegenwoordig zeilkleding verkrijgbaar waarin je er hip uitziet. Je hoeft er gelukkig dus niet als een slons uit te zien op de boot. Met een goede zonnebril op je neus en veilige zeilkleding aan staat er niets meer in de weg om er een fijn uitje van te maken. Je ziet er super modieus uit en je weet zeker dat jij en je baby goed beschermd zijn. Vergeet alleen niet om je regelmatig in te smeren met zonnebrand als het zonnetje schijnt. Het zou toch jammer zijn als je flink verbrand tijdens het varen.

Geef een reactie