vaderschapstest kopen
Blog

Heb jij ook last van die knagende twijfel?

Sommige mama’s in spe zullen het onderwerp van vandaag een beetje zien als een taboe. We praten er immers liever niet over. Om eerlijk te zijn is het volgende ook niet voor iedere toekomstige moeder van toepassing. Desondanks wil ik er toch even bij stilstaan. De blog van vandaag gaat over twijfel. Stel, je bent (net als ik) geadopteerd. Je wilt misschien wel weten waar je vandaan komt. Niet per se omdat je contact wil met je biologische ouders. Maar ik kan me voorstellen dat je volledig wilt weten wie jij bent, voordat je de rol van moeder op jezelf neemt. Kortom, heb jij ook last van die knagende twijfel? Zal ik het wel of niet doen?

Zonder mensen te kwetsen

Ik heb hele lieve adoptieouders. Daar heb ik echt mazzel mee gehad. Daarom twijfelde ik ook om erachter te komen wie ik biologisch gezien ben – ik wil hen geen pijn doen. Het kwetsen van mensen uit de directe omgeving is voor veel toekomstige moeders met dit dilemma een reden om niets te doen. Ik had daar geen vrede mee. Op z’n minst wilde ik enige vorm van antwoorden hebben. De oplossing om erachter te komen wie je bent zonder mensen te kwetsen? Een DNA test!

Biologisch in kaart wie je bent

Dankzij een DNA test kun je biologisch in kaart laten brengen wie jij bent en waar je vandaan komt. Misschien is zo’n algemene DNA test niet wat je zoekt. Weet je al wie jouw biologische vader is, maar wil je dit echt zeker weten? Dan kun je altijd een vaderschapstest overwegen. Een vaderschapstest kopen doe je tegenwoordig ook online. Hierdoor kun je (natuurlijk met toestemming van de mogelijke vader) zelf de test doen. Zo’n vaderschapstest kopen kan ook van pas komen wanneer je niet zeker weet wie de papa is van jouw kleintje. Als mama in spe denk je natuurlijk overal aan.

Geen twijfel meer mogelijk

Dankzij zo’n DNA test of vaderschapstest is er geen ruimte voor die knagende twijfel meer. Met zo’n test krijg je een resultaat waar je niet meer omheen kunt. Hierdoor is er dus geen twijfel meer mogelijk – en dat is wel zo fijn. Nu kun jij (als mama in spe) weer de focus leggen op de komst van dat kleine wondertje. Dus heb jij ook nog vragen over jouw eigen herkomst of die van jouw kindje? Overweeg dan een DNA test of om een vaderschapstest te kopen. Wil je meer informatie hierover? Klik dan op de link in mijn blog. Die neemt je naar een deskundige leverancier van deze testen. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om eventueel die knoop door te hakken en dag te zeggen tegen die knagende twijfel.

Geef een reactie