Blog

Say It met sieraden!

Ben jij een van die personen die niet weet wat hij anderen moet geven voor de feestdagen? Kom jij iedere Kerst, verjaardag of Valentijnsdag aan met een badset van de Etos? Dan is het een goed idee om deze blog even door te lezen.
Niet alle vrouwen houden van sieraden, maar alle vrouwen houden van persoonlijke cadeau's. Dit is een cadeau waaraan je kunt zien dat de gever er moeite in heeft gestoken, over je heeft nagedacht en iets persoonlijk voor je heeft uitgezocht.
Geen bosje bloemen, doosje bonbons of bodylotion meer; geef een leuke naamketting goud of geef naam armbandjes!

Sieraden & The City.

Een serie die vroeger elke dag op tv was die … gevolgd werd door vrouwen overal, was Sex & The City. Deze serie vertelde het verhaal van vier single vrouwen in Manhattan, ieder op een eigen pad. Wat leuk was aan deze serie was de diversiteit van de karakters, en de leeftijd van de vrouwen (en natuurlijk de fashion). Zo begon de serie toen de vrouwen eind twintig begin dertig waren, en ging die gewoon zo door. We zagen bruiloften maar ook scheidingen, moeite met kinderen krijgen, ruzies, en veel meer situaties die ook in de echte wereld gebeuren.
De hoofdpersoon Carrie was een kleine blondine met enorme bos krullen, en zij stond bekend om twee dingen.
1: Ze was schoenengek en gaf al haar spaargeld uit aan Louboutins
2: Haar naamketting.
Zij droeg elke dag in de serie een gouden kettinkje met haar naam "Carrie" in cursief. Er ging zelfs een aflevering over het kwijtraken van de ketting in Parijs. De ketting droeg zij al jaren en was daarom echt een deel van haar leven geworden. Het had een emotionele betekenis, en dat is zo mooi aan sieraden.

Say it with jewellery.

Met sieraden kun je veel zeggen; je kunt je excuses aanbieden, 'ik hou van je' zeggen, je kunt iemand ten huwelijk vragen met een ring, en je kunt iemand laten voelen als Carrie met een mooie gouden naamketting. Mocht jouw persoon geen ketting willen of kunnen dragen (misschien door werk, of misschien hangt de nek al vol met sieraden) dan kun je ook voor een leuke armband met naam gaan. Die zijn praktisch en sierlijk. Plus je kunt makkelijk armbanden bij elkaar dragen en met elkaar combineren. Ook bij een horloge staat een leuk armbandje heel mooi. Als je even niks om je nek wil, is het armbandje de beste oplossing!

 

Geef een reactie