onesie voor mamas in spe
Blog

De onesie voor toekomstige mama’s

Jullie hebben er hoogst waarschijnlijk wel van gehoord; Onesies. Zo een heerlijk loszittende jumpsuit voor volwassenen, tieners, kinderen en baby’s. Jullie toekomstige mama’s moeten je echt even verdiepen in dit grappige pak. Want dit is een outfit die je samen met je kids en man kan dragen. De perfecte outfit om mee te chillen op de bank. Ik zal in de blog even kort toelichten wat een onesie nu precies zo leuk maakt en waarom zowel volwassenen als kids het kunnen dragen. Maar als eerst zal ik vertellen hoe en waarom de onesie is ontstaan. Dus lees gezellig verder en kom erachter wat een onesie nu precies is!

Onesies van nu

Vroeger werd het rompertje voor kinderen ook wel  ‘onesie’ genoemd door de Engelsen. Toen werd een pak gemaakt dat bestond uit één stuk stof met een ritssluiting die sprekend leek op een rompertje voor kinderen. Het rompertje werd later de onesie genoemd. Maar niet alleen volwassenen dragen een onesie. Onesies zijn gemaakt voor  kinderen van verschillende leeftijden. Zo heb je ook onesies die gemaakt zijn voor baby’s. Zoals in de foto die ik bij het blog heb geplaatst. Onesies zijn niet zo saai als vroeger, je hebt ze momenteel in gigantisch veel verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan onesies in de vorm van een dier of in de vorm van een superheld. Dieren onesies zoals beren, haaien en olifanten zijn super leuk voor de kinderen. Zo kunnen ze op verkleedpartijtjes leuk de blits maken. Maar naast dieren onesies heb je ook onesies van superhelden. Superhelden zoals Batman, Superman, Wonderwoman, Ironman en Captain America. Laat je kids er leuk bijlopen in een van de laatste onesies!

De onesie is super comfortabel

Een onesie is een super comfortabele outfit. Dit komt doordat de jumpsuits van heeeerlijk zacht materiaal is gemaakt. Materiaal dat goed de warmte vasthoudt en heerlijk zacht om op te zitten. Zo lijkt het alsof je op wolken zit. Maar als ik één nadeel kan benoemen is het feit dat de onesie alleen via de ritssluiting uit gedaan kan worden en als je dan bijvoorbeeld even naar het toilet moet dit tot ongemakkelijke situaties kan leiden. Maar dat is dan ook wel echt het enigste nadeel dat ik kan benoemen aan onesies. Verder is het gewoon erg fijn dat je er met het hele gezin in kan vertoeven. Zo kom je gezellig de bank-hang-dag door met het hele gezin!

Laat een antwoord achter