shoes
Blog

Ik kan eindelijk alle schoenen aan

Voor vrouwen is het een bekende tik, heel veel schoenen verzamelen. Inmiddels is mijn verzameling gemiddeld zo’n 80 paar schoenen, echter niet omdat ik ze allemaal even leuk vond. Doordat ik altijd heel erg snel pijn in mijn voeten kreeg, heb ik zoveel merken en model schoenen uitgeprobeerd. Mijn voeten deden heel erg snel zeer na een paar uur lopen.

 

 

Toch maar professionele hulp zoeken

Ik was het zat, ik bleef maar schoenen kopen. Als ik het gevoel had dat ik eindelijk de schoenen had gevonden, kreeg ik na een aantal dagen toch weer last. Op blote voeten lopen kon ik dagen doen, dus het lag niet aan mijn voeten. De schoenen zorgde voor de pijn, te beschrijven als hele vervelende kramp. Ik besloot toch eens naar een arts te gaan die hier gespecialiseerd in is, doorgestuurd door de huisarts. Hij vertelde mij dat het een heel goed idee is om gebruik te maken van de inlegzolen, die het voetbed veel betere ondersteuning zouden geven. Leuk vond ik het nieuws niet, ik dacht gelijk aan van die zichtbare inlegzolen. Ik ben een jonge meid, ik wil er niet uit zien als een speciaal iemand, als je snapt wat ik bedoel.

 

 

Aanschaf inlegzolen

De arts raadde mij aan gewoon online inlegzolen te bestellen. Je kon ze aanschaffen via de zorgverzekering maar met je eigen risico was ik uiteindelijk dan nog veel duurder uit. De kwaliteit zou volgens de arts gewoon hetzelfde zijn. Direct na het bezoek van de arts besloot ik online te zoeken waarbij ik heel veel verschillende soorten inlegzolen kon vinden. Hij raadde mij een bepaald merk aan, die het langste meegaan. Vervolgens kwam ik ook nog eens speciale inlegzolen tegen voor slippers, deze vallen niet op en zitten alleen onder je voet. Geweldig aangezien ik ook inmiddels een complete slipper verzameling had gespaard. Ik besloot 2 paar te bestellen en te kijken of het wat is.

 

 

Resultaat, behoorlijk een verlichting

Direct na het aantrekken van de schoenen met de inlegzolen erin, voelde ik direct veel meer steun dan ik gewend was van de schoenen. Het voelde letterlijk als een verlichting. Alle sneakers en andere leuke schoenen kan ik dus nu wel gewoon dragen. Je kunt de inlegzolen niet zien zitten, niemand weet dus dat ik ze nodig heb. De slipper inlegzolen heb ik nog niet geprobeerd, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Na met mijn volgende salaris wil ik ook de hakken variant bestellen, die al mee gevormd zijn met de schoen.

Geef een reactie