fotolijsten.nl
Blog

Familiefoto’s voor aan de muur

Als moeder wil je natuurlijk niks liever dan je hele huis vol hangen met mooie foto’s van je gezin. Een mooie foto zegt meer dan duizend woorden. Met foto’s leg je mooie herinneringen vast en door deze in je huis te hangen deel je deze herinneringen met je vrienden en familie. Elke dag als ik langs de foto’s in mijn huis loop komen deze herinnering weer naar boven. Natuurlijk heb je aan alleen mooie foto’s niks deze moet je ook mooi ”verpakken”. In mijn huis kies ik er dan ook altijd voor oom mooie fotolijsten te gebuiken. Deze lijsten zorgen ervoor dat de foto’s nog beter tot hun recht komen, ik raad dan ook iedereen aan om waardevolle foto’s een mooie omlijsting te geven.

Foto’s bewaren in een fotoboek

Natuurlijk kan je niet alle foto’s in huis hangen dus voor alle overige foto’s maak ik regelmatig fotoboeken. Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk via allerlei online programma’s, je upload je foto’s en vervolgens kan het boek inrichten zoals jezelf wil. Ik maak vaak fotoboeken op thema, zo hou ik alles een beetje bij elkaar hou. Natuurlijk is het geheel aan jouw hoe je je eigen fotoboeken indeeld. Naast dat fotoboeken handig zijn om je eigen foto’s te bewaren is het ook een zeer leuk cadeau.

Verschillende soorten fotolijsten

Fotolijsten zorgen ervoor dat je foto’s opvallen in je woning, daarnaast zorgen ze er natuurlijk voor dat je foto’s goed beschermd blijven. Je foto’s blijven langer mooi en kunnen niet beschadigen. Fotolijsten zijn er in zoveel verschillende soorten en maten dat er eigenlijk voor iedereen wel een ruime keuze is. Hout of kunststof, zwart of wit, groot of klein. Alles hangt af van jouw styl en inreichten van je huis.

Hoe gebruik jij je fotolijsten?

Gebruik jij ook fotolijsten om je herinneringen mooi te houden en te bewaren? Ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën? Laat hieronder een reactie achter met jouw creatieve idee.

Geef een reactie