kinderen
Blog

Wat geef je als je kind alles al heeft

Het kan erg moeilijk worden om de juiste cadeaus voor je kind te kopen als je praktisch alles al in huis hebt gehaald. Dan vraag je jezelf misschien af wat je nog aan je kind cadeau kunt doen. Je bent daarin niet alleen, want wij mama’s hebben wel vaker last van een gevalletje ”mijn kind heeft alles al”. Het enige wat je dan nog kunt doen, is het internet afstruinen naar ideeën om je kind ook deze keer weer blij te maken. Is het binnenkort weer tijd voor een verjaardag, feestdag of gewoon een moment om je kind blij te maken? Je zit vast weer met je handen in het haar over wat je dan moet kopen. In deze blog geven wij je wat tips om je kind gegarandeerd blij te maken met iets dat hij of zij nog niet heeft.

Een ervaring

Als het een wat ouder kind betreft is het handig om niet meer te kijken nar de materie. Soms is het beter om een levenservaring cadeau te doen dan iets tastbaars. In de meeste gevallen verwacht je kind niet dat je dat zal gaan geven en dat maakt het nog leuker. Een verassing is altijd leuker dan iets dat je verwacht. Daarnaast zijn cadeaus die je kunt vasthouden vaak tijdelijk. Het gaat uiteindelijk stuk of raakt kwijt. Als je kind al wat ouder is onthoudt hij of zij mooie gebeurtenissen in het leven voor altijd.

Jongere kinderen

Voor de kleintjes is het vaak een stuk minder moeilijk. Met een leuk speeltje zijn zij vaak al blij. Zolang het iets anders is dan de speeltjes die zij al hebben is het vaak al goed. Een aanrader zijn de leuke  Schleich paarden om mee te spelen. Veel kinderen die graag met poppetjes spelen zijn fan van deze kleine paardjes en de andere Schleich speeltjes die het merk heeft. Een ervaring zou hier niet op zijn plaats zijn, want kleine kinderen vergeten binnen no-time weer wat zij hebben gedaan. Ga dus voor de  Schleich paarden om jee kindje blij te maken.

Onderscheid

Los van een ander soort cadeau per leeftijd is het niet nodig om ander soort speelgoed te kopen voor een meisje dan voor een jongen. Met het toewijzen van geschikt en ongeschikt speelgoed op basis van geslacht beperk je een kind namelijk erg in zijn ontwikkeling. Wat leeftijden betreft is het wel slim om te kijken wat er past bij de fase van waarin je kind zich bevindt. Wat geef jij jouw kind de volgende keer als cadeau,

 

 

Geef een reactie