Blog

Welke luiers zijn het best voor jouw baby?

Hoe weet je nou wat het best is voor je baby? Zo’n net geboren kindje kan het je moeilijk zelf vertellen. Wanneer weet je of je baby goed zit met de luier die hij of zij draagt? Als jij je dit ook altijd afvraagt, lees mee, en misschien wordt het allemaal een stuk duidelijker.

Over het algemeen

De meeste baby’s zitten goed met de doorsnee pampers luier. De premium protection Pampers aanbieding luiers zijn een populaire keuze voor de meeste kleintjes. Naast dat deze zeer absorberend en stevig zijn, zijn ze ook nog eens in een hele hoop maten verkrijgbaar. Door de drie lagen en derma comfort toplaag blijft de ontlasting weg van dat tere huidje. Ook voorkomt dit lekken rond de middel en bij de beentjes. 

Voor de drukke dreumes

Als je nou een iets energiekere baby hebt, eentje die net begint te kruipen en daar, maar veels te blij mee is, zijn de pampers sleep & play een uiterst goede optie. De luiers zijn extra absorberend en drogen snel, ook zijn ze een stuk minder zwaar. De lichte luiers voorkomen zo irritatie. Je baby zit comfortabel en droog met de verstelbare band. Ook deze luiers maken gebruik van anti-lekrandjes, zo kan je baby vrolijk spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Wil jij zo goed mogelijk luiers kopen? Kijk dan voor de luiers aanbieding

En om het droog te houden dan?

Heb jij nou een baby die veel ‘cadeautjes’ voor je achterlaat, om zo maar te zeggen, of slaap jij het liever eigenlijk de hele nacht door zonder je baby te verschonen? Maak dan gebruik van de pampers baby dry. Met de all around 360° pasvorm zit je kindje ‘s nachts comfortabel en droog. De dreumes kan de hele nacht in zijn bedje rollen zonder dat de luier per ongeluk los gaat. Wist je dat een baby dubbel zoveel beweegt in zijn slaap als een volwassene? Dan kan je beter 100 procent zeker zijn dat je goed zit. De kleine broekjes zijn makkelijk in een beweging aan te trekken, en in tegenstelling tot de normale luiers gebruiken deze pampers dubbele beschermrandjes bij de beentjes en het buikje. 

Maar mijn baby heeft een gevoelige huid!

Ook daar heeft pampers wat voor. Met pampers harmonie / pure weet je zeker dat dat babyhuidje zacht blijft. Deze luiers zijn gemaakt van onder andere hoogwaardig katoen en bevatten geen onnodige lotions of parfums. De luiers zijn zo veel mogelijk gemaakt van plantaardige materialen, dus ook beter voor het milieu. 

Laat een antwoord achter